Oldal kiválasztása

Megálmodtam, megcsináltam….

 

Biztos veled is sokszor előfordult, hogy úgy érezted, hogy nem vagy a helyeden és valami mást szeretnél csinálni, valami újat szeretnél kipróbálni. Változást szeretnél hozni az életedbe. Így született a kávézóm is.

Tavaly egy őszi napon szabadult fel egy pici helyiség az épületben, ahol dolgozom. Akkor határoztam el, hogy itt egy kávézót, egy közösségi helyet fogok csinálni. Sokáig nem is mertem beszélni az ötletemről senkinek, mert tanár lévén szinte semmi közöm nincs a vendéglátáshoz, s esetleg teljesen őrültnek gondoltak volna.

De belevágtam. A legjobb barátom az első perctől fogva támogatott és segített nekem. Az igazság az, hogy nélküle most nem lennénk itt és nem oszthatnám meg veletek az örömömet.

Nagyon sok munka és ráfordított idő van a hátam mögött. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem keseredtem el rengetegszer és nem éreztem úgy, hogy butaság és vakmerőség volt belevágni ebbe a projektbe. De a hosszú hónapok alatt annyi baráti segítséget, buzdítást és mosolyt kaptam, hogy nem tudtam abbahagyni.

Az Opera Café elkészült, de mással is gazdagabb lettem. Bebizonyosodott újra, hogy ha elég kitartó vagy és mész az álmaid után, akkor valóra válhat. Ez nem idő, nem hely és nem kor függvénye. Ez csupán elhatározás, hit, kitartás és szív kérdése. S hidd el az út során mérhetetlenül sok szeretetet és támogatást lehet kapni.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyon belevaló, mosolygós, kedves csapatot sikerült magam köré gyűjteni.

Száz szónak is egy vége, gyere el hozzánk, s igyál nálunk egy finom kávét!

Biztos vagyok benne, hogy ennél jóval többet fogsz kapni!!!

 

Öleléssel:

Zsuzsa